Ayşenur DURAN - Öğretmen

DR. AYŞENUR DURAN:

2010 yılında Marmara Üniversitesi Okul öncesi öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Aynı yıl MEB’e kadrolu öğretmen olarak atandı. Tezli yüksek lisansını Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi, Doktora eğitimini ise 2019 yılında Marmara üniversitesi Okul öncesi öğretmenliği bölümünde tamamladı. Öğretmenlik görevinin yanında üniversitelerde yarı zamanlı Öğretim Elemanı olarak dersler vermektedir. Erken Çocuklukta Yaratacılığa Genel Bakış, Yönetim ve Liderlik, Çocuk ve Psikolojik Dayanıklılık gibi kitaplarda yazar olarak yer almanın yanı sıra; ulusal ve uluslararası bilimsel bildiri, makale ve yayınları vardır. 2024 yılında Acıbadem Erdoğan Yüksel Anaokulu’nda göreve başlamıştır. Evli ve iki çocuk annesidir.